Heeft u de toepassingen en handleidingen van ICT-idee liever op papier? Bestel dan de boekjes in de Webwinkel.
Daar is ook het ganzenbordspel "Word Mediawijs" te bestellen. Leer spelenderwijs op een uitnodigende en veilige manier gebruik te maken van internet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

209. Word-sjabloon: Maak je eigen kwartetspel.In de webshop van ICT-idee is een set sjablonen verkrijgbaar waarmee u een eigen kwartetspel kunt maken. In dat kwartetspel kunnen eigen teksten en illustraties worden opgenomen.
De prijs van een set sjablonen, inclusief een beknopte handleiding, bedraagt €2,50
Na bestelling en betaling ontvangt u de sjablonen via e-mail.

Ga naar webwinkel

   Voorbeeld van een kwartetspel dat met de sjablonen is ontwikkeld.

7 opmerkingen:

 1. Ik ontdekte het kwartetspel social media op Klascement. Hoe speel je dit spel precies?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie hier de spelregels van een kwartetspel.
   http://www.kwartetcadeau.nl/spelregels_kwartet

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
 2. waarom kosten ze nu geld eerst waren ze gratis
  #keenkeldmaarwelhonger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op ICT-idee staan 226 online toepassingen beschreven. Vrijwel al die toepassingen zijn voorzien van een algemene beschrijving en een handleiding. De lengte van de teksten varieert van een half A4-tje tot meer dan 10 pagina's. Uitgedrukt in A4-tjes staan er op ICT-idee dan al gauw zo'n 1000 pagina's aan tekst. Omgezet naar arbeidstijd kan ik gerust stellen, en zeker als ik het uitproberen van de tools meetel, dat dat neerkomt op 1000 uur aan arbeidstijd, als het niet meer is.
   Dit alles staat al jaren op internet: gratis en voor niets. Menig onderwijsgevende heeft via ICT-idee zijn eerste stappen gezet op het gebied van ICT in de les. Als ik dan voor één van die toepassingen, die ik overigens ook nog eens zelf heb ontwikkeld, een kleine vergoeding vraag van €2,50 is dat mijns inziens niet onredelijk.

   Verwijderen